Revizii - Centuri şi mijloace de legătură

Conform Normelor Europene în vigoare, toate echipamentele individuale de protecție (EIP) împotriva căderii de la înălțime trebuiesc supuse verificărilor cel puțin o dată pe an, după fiecare incident, sau de fiecare dată când există cea mai mică îndoială cu privire la integritatea și funcționalitatea acestora. Aceste proceduri sunt permise a fi efectuate doar de către personal calificat, special instruit pentru asemenea verificări şi certificat din partea producătorului echipamentelor.

Specialiștii noștri inspectează și verifică zilnic numeroase articole și decid asupra utilizarii în continuare, repararea sau retragerea din uz a acestor echipamente. Pentru fiecare articol inspectat se emite un raport de examinare în două exemplare, din care unul aparţine clientului, iar al doilea este păstrat în arhiva laboratorului nostru.
Specialistii nostri realizează următoarele revizii ale EIP împotriva căderilor de la înălţime:
- Revizii centuri de poziționare (Toţi producătorii*)
- Revizii centuri complexe (Toţi producătorii*)
- Revizii centuri complexe combinate (Toţi producătorii*)
- Revizii centuri complexe multifuncționale (Toţi producătorii*)
- Revizii mijloace de legătură cu absorbitor de energie (Toţi producătorii*)
- Revizii corzi de poziționare/mijloace de legătură (Toţi producătorii*)
- Revizii opritoare de cădere pe suport flexibil (Toţi producătorii*)
- Revizii corzi şi elemente de legătură/carabiniere (Toţi producătorii*)
- Revizii şi reparaţii Opritoare de cădere cu cablu retractabil (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Revizii trepiezi şi trolii (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Revizii Dispozitive de salvare/autosalvare (Producător: IKAR)

*Specialistii nostru detin competenţa, dotările tehnice complete și calificarea necesară de a inspecta orice tip de centură, mijloc de legătură, corzi sau absorbitoare de energie, indiferent de producătorul acesteia.

Revizii - Opritoare retractabile, dispozitive de salvare, trepiezi

Conform Normelor Europene în vigoare, toate echipamentele individuale de protecție (EIP) împotriva căderii de la înălțime trebuiesc supuse verificărilor cel puțin o dată pe an, dupa fiecare incident, sau de fiecare dată când există cea mai mică îndoială cu privire la integritatea și funcționalitatea acestora. Aceste proceduri sunt permise a fi efectuate doar de către personal calificat, special instruit pentru asemenea verificări şi certificat din partea producătorului echipamentelor.

Specialiștii noștri sunt certificaţi din partea companiilor IKAR-Germania, PROTEKT-Polonia si MARTIN PSA-Austria. Inspectăm și verificăm zilnic numeroase echipamente și decidem asupra utilizarii în continuare, repararea sau retragerea din uz a acestor echipamente. Pentru fiecare articol inspectat se emite un raport de examinare amănunţit în două exemplare, din care unul aparţine clientului, iar al doilea este păstrat în arhiva laboratorului nostru.
Specialistii nostri realizează următoarele revizii şi reparaţii ale dispozitivelor EIP împotriva căderilor de la înălţime:
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii opritoare de cădere cu cablu retractabil (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii trepiezi şi trolii (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii dispozitive de salvare/autosalvare (Producător: IKAR

Cursuri pentru lucru la înălţime şi training

Dorim ca experienţa și cunoștințele acumulate să fie transmise și clienţilor noştri. Oferim o gamă largă de programe de formare profesională aplicabile în activitățile desfășurate la înălțime:

- Cursuri teoretice și practice pentru formarea lucrătorilor ce urmează să-și desfășoare
activitatea la înălțime
- Cursuri teoretice și practice pentru formarea alpiniștilor utilitari
- Cursuri teoretice și practice pentru formarea echipelor de salvare de la înălțime
- Cursuri pentru alegerea corectă a echipamentelor de protecție pentru lucrul la înălțime

În cadrul cursurilor de pregătire teoretică și practică participanții învață alegerea corectă a echipamentului şi utilizarea lui în condiții de siguranță. Metodele specifice de efectuare a inspecției și evaluării echipamentului sunt de asemenea predate, atât teoretic, cât și practic. După un curs de două zile, cunoștințele tuturor participanților vor fi verificate pe baza unui examen scris și o probă practică. După susținerea cu succes a examenului, fiecare participant va primi un certificat.