Servicii

In ceea ce privește raportul calitate-pret, suntem cei mai buni: Pentru fiecare comanda Jevi va garanteaza urmatoarele:
Calitate: Detalii incredibile, culori vii, durabilitate și rezistență sunt asigurate.
Flexibilitate: Nu avem o cantitate minimă a comenzii, deci puteți comanda cât mai multe sau cât mai puține articole de care aveți nevoie.
Game diversificate: O gama diversificata de culori - recream cu ușurință logo-ul afacerii dvs. sau designul personalizat.
Asistenta profesionala: Oferim asistenta exclusiva, profesionala in alegerea produselor potrivite pentru dumneavoastra.

 • Servicii personalizare prin broderie
 • Servicii personalizare prin serigrafie
 • Servicii de personalizare prin termocolant
 • Broderie

  Brodând mii de articole lunar, înțelegem cât de importante pot fi pentru dumneavoastra sau compania dumneavoastra echipamentele de lucru, atat din punct de vedere estetic cat si calitativ. Produsele brodate si personalizate sunt deosebit de populare in randul angajatilor si proprietarilor de afaceri care cauta sa creeze o identitate de marca puternica si un aspect profesional pentru personal. Cu o experienta de peste 20 de ani si mii de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru a aduce la viață logo-ul sau designul dumneavoastra, brodat pe orice îmbrăcăminte adecvată si livrate la timp, de fiecare dată.

 • Serigrafie

  Serigrafia reprezinta procedeul de imprimare pe diverse suporturi de la hartie sau material textil, pana la metal sau lemn. Datorita tehnologiei de ultima ora pe care o folosim, serviciul Jevi de serigrafie este mai durabil decât ai putea crede. Imprimarile noastre pot rezista pe toata durata de viață a articolului/produsului dacă este respectat ghidul de îngrijire.
  Oferim servicii de serigrafie pentru majoritatea produselor - de la tricouri, pantaloni si jachete pana la articole reflectorizante, ignifug si antistatice. 

Servicii lucru la inaltime

Conform Normelor Europene în vigoare, toate echipamentele individuale de protecție (EIP) împotriva căderii de la înălțime trebuiesc supuse verificărilor cel puțin o dată pe an, după fiecare incident, sau de fiecare dată când există cea mai mică îndoială cu privire la integritatea și funcționalitatea acestora. Aceste proceduri sunt permise a fi efectuate doar de către personal calificat, special instruit pentru asemenea verificări şi certificat din partea producătorului echipamentelor.

Specialiștii noștri inspectează și verifică zilnic numeroase articole și decid asupra utilizarii în continuare, repararea sau retragerea din uz a acestor echipamente. Pentru fiecare articol inspectat se emite un raport de examinare în două exemplare, din care unul aparţine clientului, iar al doilea este păstrat în arhiva laboratorului nostru.

Specialistii nostri realizează următoarele revizii ale EIP împotriva căderilor de la înălţime

 • Revizii centuri de poziționare (Toţi producătorii*)
 • Revizii centuri complexe (Toţi producătorii*)
 • Revizii centuri complexe combinate (Toţi producătorii*)
 • Revizii centuri complexe multifuncționale (Toţi producătorii*)
 •  Revizii mijloace de legătură cu absorbitor de energie (Toţi producătorii*)
 • Revizii corzi de poziționare/mijloace de legătură (Toţi producătorii*)
 • Revizii opritoare de cădere pe suport flexibil (Toţi producătorii*)
 • Revizii corzi şi elemente de legătură/carabiniere (Toţi producătorii*)
 • Revizii şi reparaţii Opritoare de cădere cu cablu retractabil (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
 • Revizii trepiezi şi trolii (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
 •  Revizii Dispozitive de salvare/autosalvare (Producător: IKAR)

Revizii - Opritoare retractabile, dispozitive de salvare, trepiezi

Conform Normelor Europene în vigoare, toate echipamentele individuale de protecție (EIP) împotriva căderii de la înălțime trebuiesc supuse verificărilor cel puțin o dată pe an, dupa fiecare incident, sau de fiecare dată când există cea mai mică îndoială cu privire la integritatea și funcționalitatea acestora. Aceste proceduri sunt permise a fi efectuate doar de către personal calificat, special instruit pentru asemenea verificări şi certificat din partea producătorului echipamentelor.

Specialiștii noștri sunt certificaţi din partea companiilor IKAR-Germania, PROTEKT-Polonia si MARTIN PSA-Austria. Inspectăm și verificăm zilnic numeroase echipamente și decidem asupra utilizarii în continuare, repararea sau retragerea din uz a acestor echipamente. Pentru fiecare articol inspectat se emite un raport de examinare amănunţit în două exemplare, din care unul aparţine clientului, iar al doilea este păstrat în arhiva laboratorului nostru.
Specialistii nostri realizează următoarele revizii şi reparaţii ale dispozitivelor EIP împotriva căderilor de la înălţime:
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii opritoare de cădere cu cablu retractabil (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii trepiezi şi trolii (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii dispozitive de salvare/autosalvare (Producător: IKAR

Cursuri pentru lucru la înălţime şi training

Dorim ca experienţa și cunoștințele acumulate să fie transmise și clienţilor noştri. Oferim o gamă largă de programe de formare profesională aplicabile în activitățile desfășurate la înălțime:

- Cursuri teoretice și practice pentru formarea lucrătorilor ce urmează să-și desfășoare
activitatea la înălțime
- Cursuri teoretice și practice pentru formarea alpiniștilor utilitari
- Cursuri teoretice și practice pentru formarea echipelor de salvare de la înălțime
- Cursuri pentru alegerea corectă a echipamentelor de protecție pentru lucrul la înălțime

În cadrul cursurilor de pregătire teoretică și practică participanții învață alegerea corectă a echipamentului şi utilizarea lui în condiții de siguranță. Metodele specifice de efectuare a inspecției și evaluării echipamentului sunt de asemenea predate, atât teoretic, cât și practic. După un curs de două zile, cunoștințele tuturor participanților vor fi verificate pe baza unui examen scris și o probă practică. După susținerea cu succes a examenului, fiecare participant va primi un certificat.

Contacteaza-ne

Contact

Back to top