Livrare si servicii

Livrarea produselor este efectuata in 3-7 zile lucratoare in functie de stocul fizic disponibil prin intermediul FedEx. Pentru a ne asigura ca ajung la dumneavoastra in siguranta, toate produsele sunt strict verificate de personalul Jevi inainte de livrarea acestora.
-Costul standard de transport este de 25 RON / comanda.
-Oferim transport gratuit la comenzi care depasesc suma de 2000 RON.

RETUR

Garantia unui pret corect plus 14 zile posibilitate de retur.

DREPTUL LA RETURNARE PERSOANE JURIDICE:

PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor. Insa in cazul unei situatii unde produsul ajunge la dumneavoastra deteriorat sau cu defectiuni Jevi va garanteaza inlocuirea acestuia sau returnarea banilor. Contactati-ne la contact@jevi.ro iar noi o sa ne asiguram ca gasim cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

DREPTUL LA RETURNARE PERSOANE FIZICE:

Daca in decurs de 14 zile, din orice motiv, doriti sa renuntati la cumpararea produsului dumneavoastra, este suficient sa ni-l trimiteti si va vom restitui banii in contul dvs. bancar in maxim 14 zile de la primirea coletului.

- Servicii personalizare prin broderie

- Servicii personalizare prin serigrafie

-Servicii de personalizare prin termocolant

In ceea ce privește raportul calitate-pret, suntem cei mai buni: Pentru fiecare comanda Jevi va garanteaza urmatoarele:
Calitate: Detalii incredibile, culori vii, durabilitate și rezistență sunt asigurate.
Flexibilitate: Nu avem o cantitate minimă a comenzii, deci puteți comanda cât mai multe sau cât mai puține articole de care aveți nevoie.
Game diversificate: O gama diversificata de culori - recream cu ușurință logo-ul afacerii dvs. sau designul personalizat.
Asistenta profesionala: Oferim asistenta exclusiva, profesionala in alegerea produselor potrivite pentru dumneavoastra.

-Serigrafie logo mic – incepand de la 5 ron

-Serigrafie logo mare – incepand de la 7 Ron

-Termocolant logo mic – incepand de la 7 ron

-Termocolant logo mare – incepand de la 9 Ron

-Broderie logo mic – incepand de la 9 Ron

-Broderie logo mare – incepand de la 12 Ron

Servicii lucru la inaltime

Revizii - Centuri şi mijloace de legătură

Conform Normelor Europene în vigoare, toate echipamentele individuale de protecție (EIP) împotriva căderii de la înălțime trebuiesc supuse verificărilor cel puțin o dată pe an, după fiecare incident, sau de fiecare dată când există cea mai mică îndoială cu privire la integritatea și funcționalitatea acestora. Aceste proceduri sunt permise a fi efectuate doar de către personal calificat, special instruit pentru asemenea verificări şi certificat din partea producătorului echipamentelor.

Specialiștii noștri inspectează și verifică zilnic numeroase articole și decid asupra utilizarii în continuare, repararea sau retragerea din uz a acestor echipamente. Pentru fiecare articol inspectat se emite un raport de examinare în două exemplare, din care unul aparţine clientului, iar al doilea este păstrat în arhiva laboratorului nostru.
Specialistii nostri realizează următoarele revizii ale EIP împotriva căderilor de la înălţime:
- Revizii centuri de poziționare (Toţi producătorii*)
- Revizii centuri complexe (Toţi producătorii*)
- Revizii centuri complexe combinate (Toţi producătorii*)
- Revizii centuri complexe multifuncționale (Toţi producătorii*)
- Revizii mijloace de legătură cu absorbitor de energie (Toţi producătorii*)
- Revizii corzi de poziționare/mijloace de legătură (Toţi producătorii*)
- Revizii opritoare de cădere pe suport flexibil (Toţi producătorii*)
- Revizii corzi şi elemente de legătură/carabiniere (Toţi producătorii*)
- Revizii şi reparaţii Opritoare de cădere cu cablu retractabil (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Revizii trepiezi şi trolii (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Revizii Dispozitive de salvare/autosalvare (Producător: IKAR)
*Specialistii nostri detin competenţa, dotările tehnice complete și calificarea necesară de a inspecta orice tip de centură, mijloc de legătură, corzi sau absorbitoare de energie, indiferent de producătorul acesteia.

Revizii - Opritoare retractabile, dispozitive de salvare, trepiezi

Conform Normelor Europene în vigoare, toate echipamentele individuale de protecție (EIP) împotriva căderii de la înălțime trebuiesc supuse verificărilor cel puțin o dată pe an, dupa fiecare incident, sau de fiecare dată când există cea mai mică îndoială cu privire la integritatea și funcționalitatea acestora. Aceste proceduri sunt permise a fi efectuate doar de către personal calificat, special instruit pentru asemenea verificări şi certificat din partea producătorului echipamentelor.

Specialiștii noștri sunt certificaţi din partea companiilor IKAR-Germania, PROTEKT-Polonia si MARTIN PSA-Austria. Inspectăm și verificăm zilnic numeroase echipamente și decidem asupra utilizarii în continuare, repararea sau retragerea din uz a acestor echipamente. Pentru fiecare articol inspectat se emite un raport de examinare amănunţit în două exemplare, din care unul aparţine clientului, iar al doilea este păstrat în arhiva laboratorului nostru.
Specialistii nostri realizează următoarele revizii şi reparaţii ale dispozitivelor EIP împotriva căderilor de la înălţime:
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii opritoare de cădere cu cablu retractabil (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii trepiezi şi trolii (Producători: IKAR, PROTEKT, MARTIN PSA)
- Mentenanţă, revizii şi reparaţii dispozitive de salvare/autosalvare (Producător: IKAR

Cursuri pentru lucru la înălţime şi training

Dorim ca experienţa și cunoștințele acumulate să fie transmise și clienţilor noştri. Oferim o gamă largă de programe de formare profesională aplicabile în activitățile desfășurate la înălțime:

- Cursuri teoretice și practice pentru formarea lucrătorilor ce urmează să-și desfășoare
activitatea la înălțime
- Cursuri teoretice și practice pentru formarea alpiniștilor utilitari
- Cursuri teoretice și practice pentru formarea echipelor de salvare de la înălțime
- Cursuri pentru alegerea corectă a echipamentelor de protecție pentru lucrul la înălțime

În cadrul cursurilor de pregătire teoretică și practică participanții învață alegerea corectă a echipamentului şi utilizarea lui în condiții de siguranță. Metodele specifice de efectuare a inspecției și evaluării echipamentului sunt de asemenea predate, atât teoretic, cât și practic. După un curs de două zile, cunoștințele tuturor participanților vor fi verificate pe baza unui examen scris și o probă practică. După susținerea cu succes a examenului, fiecare participant va primi un certificat.

Produse

Da, oferim asistenta profesionala in alegerea produselor potrivite. Ne puteti contacta telefonic, email contact@jevi.ro sau LiveChat 

De asemenea Jevi va pune la dispozitie specialiști care au cunostinte extraordinare in randul echipamentelor ignifuge si in randul echipamentelor pentru lucru la inaltime.

Dacă este vorba despre îmbrăcăminte de lucru, imbracaminte corporativa, pentru echipă, îmbrăcăminte de agrement, îmbrăcăminte școlară, echipamente reflectorizante, echipamente ignifuge sau îmbrăcăminte promoțională, cel mai probabil va putem ajuta. Dacă aveți nevoie de un anumit produs iar acesta nu este pe website ne puteți contacta prin intermediul telefonului gratuit, prin e-mail sau prin chat live.

Producem întotdeauna mostre pentru logo-uri și modele noi, pentru a vă asigura că sunteți complet mulțumiți de cum arată totul înainte de realizarea producției.

Metoda de personalizare depinde de factori precum materialul îmbrăcămintei si complexitatea logo-ului sau a designului. oferim Asistenta in alegerea produselor potrivite. Ne puteti contacta telefonic, email contact@jevi.ro sau LiveChat 

1.Numerar la Livrare

2. Factura proforma

Pentru comenzile mari va rugam la finalizarea comenzii sa alegeti optiunea "Factura Proforma" iar unul din operatorii Jevi o sa va contacteze cu detalii pentru comanda si efectuarea platii.

3. Online cu cardul fara comision prin MobilPay, procesator autorizat ce utilizeaza sistemul „3-D Secure” care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cel de la bancomat.

 

Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. In cazul comenzilor telefonice plata ramburs la livrare sau prin OP.
Pentru detalii de livrare va rugam sa accesati sectiunea livrare-returnare.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Serviciu Clienti

Emailcontact@jevi.ro 

Vanzari: +40740042313

Livrare rapida

Livrarea produselor este efectuata in 3-7 zile lucratoare in functie de stocul fizic disponibil prin intermediul FedEx.