Cum platesc?

1.Numerar la Livrare

2. Factura proforma

Pentru comenzile mari va rugam la finalizarea comenzii sa alegeti optiunea "Factura Proforma" iar unul din operatorii Jevi o sa va contacteze cu detalii pentru comanda si efectuarea platii.

3. Online cu cardul fara comision prin Stripe Romania, procesator autorizat ce utilizeaza sistemul „3-D Secure” care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cel de la bancomat.

Online cu card bancar prin Stripe Romania (Visa/Maestro/Mastercard, GooglePay, Apple Pay). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. In cazul comenzilor telefonice plata ramburs la livrare sau prin OP.
Pentru detalii de livrare va rugam sa accesati sectiunea livrare-returnare.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!